Kan Je Op Korte Termijn Afspreken ? Reageer Dan ! te Koop

  • Homepage
  • >
  • Alkmaar
  • >
  • Kan Je Op Korte Termijn Afspreken ? Reageer Dan ! te Koop

Ben een verlegen meid , die niet snel op een man durft af te stappen , maar goed toch zou ik ook graag net als mijn vriendinnen ook eens willen vertellen dat ik ook een afspraakje heb gehad met een super heet einde . vandaar dat ik het zo ga doen , en hopelijk reageerd er nu een man op mij die mij wel eens flink wil laten genieten , en ik hem ook vanzelf ! en kan ik flink opscheppen tijdens een vriendinnen avondje . doe je me een leuk berichtje als je op korte termijn wel zou willen afspreken ? ba harriet 7880 tot snel 1,5e per ontvangen bericht. max. 2. Stoppen? stuur BA STOP naar (NL) 2,0e per ontvangen bericht. Stoppen? stuur BA STOP naar (BE)

Meer Details

Zoek een date in: Alkmaar, Noord-Holland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op