Kan Je Wel Tegen Mij ??? te Koop

Hey jongen Hier de kans van je leven Ik heet bodine en ben 24 jaar Ik hou van stappen en ga dus in belgie als nederland regelematig uitSoms ook in duitsland Heb nog geen vaste vriend rede daarvoor ik voel me er nog niet klaar voorMaar je weet maar nooit als ik eens de ware tegen kom heMaar tot nu toe wl ik van het leven genieten Wil jij eens een leuke avond met me beleven Laat dan snel van je horen Ik zeg wel op voorhand ik ben geen hoer Dus vraag geen geld voor een dateEn als er perongeluk sex van komt heb ik altijd voor het zekere condooms op zak !!!Ik neuk dus niet zonder condoom Tegenwoordig zijn er genoeg ziektes op deze wereldSpreek ik je nu nog aan?Mail me dan snel !!!!

Meer Details

Zoek een date in: Castricum, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op