Kom Jij Een Spelletje Mee Doen?

Ik ben gek op kaarten dus waarom dan geen potje strippokeren. Ik ben gek op kaarten en sex dus waarom maken we daar dan geen geile combinatie van? Ik heb altijd al een keer willen doen. Ik woon alleen, en bij mijn vrienden en vriendinnen hoef ik daar niet mee aan te komen Maar ja alleen is maar alleen, vandaar dat ik het nu eens hier probeer, ik sta al behoorlijk lang droog dus je je snapt denk ik wel wat er na dat pokeren gebeurt? Wie wint mag zeggen wat er daarna in de slaapkamer gebeurt. Of heb jij een ander leuk, spannend spel waarbij wij in de slaapkamer belanden zonder kleren? Mail je mij?

Meer Details

Zoek een date in: Amsterdam-Zuidoost, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op