Kom Jij Mij Lekker Gezelschap Houden?

Leuk dat je mijn profiel bezoekt! Mijn naam is Wilma en ik woon in Heerde(Gelderland) Ik ben een sportieve spontane vrouw, sta volop in het leven. Helaas al enkele jaren alleen, zou het nu wel gezellig vinden om met een man samen leuke dingen te ondernemen, zoals reizen, wandelen, fietsen, theater bezoeken, eventueel golfen of tennissen. Uitgaande van vriendschap en kunnen altijd nog zien wat het verder wordt. Oorspronkelijk kom ik van Breda maar woon al 36 jaar naar volle tevredenheid in het mooie Heerde.

Meer Details

Zoek een date in: Destelbergen, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: LBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op