Lekkere Man Gezocht

He hallo, Wat leuk dat je eventjes naar me spiekt zeg! Ik ben opzoek naar een heerlijke lekkere gozer. Een jonge lekkere kerel die andersom het zelfde denkt als mij. Ik wil een lekker kereltje hebben met verrassingen of misschien ben je van geest wel lekker jong en jij wil misschien wel een lekkere milf van 20 jaar. In het dagelijks leven werk ik als restaurantmedewerker, waar iedere dag lekkere mannen komen maar, Ik moet me mondje eigenlijk dicht houden maar het lijkt me heerlijk om daar lekker aan te snoepen als een lekker spekje over te likken. Dus wil jij mijn lekker spekje zijn? Vriendinnen zeggen dat spuitend klaarkomen bijvoorbeeld heerlijk moet zijn, nou is mij nog nooit gelukt. Zelf kan ik er niet goed bij en mijn ex vriendje die bakte er niks van, zou jij dat kunnen ??? Dan krijg ik vast wel iets van je te horen niet? Dikke kus van mij,Bo

Meer Details

Zoek een date in: Limburg, Veltum  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op