Lentekriebels te Koop

Hoii Ik ben alweer een tijdje single maar nu vind ik het eens tijd worden om weer een leuke man te zoeken. Alleen zitten is ook niet alles. Ik onderneem graag dingen, vooral nu met dit heerlijke weertje. Terrasjes pakken, strandwandelingen..helemaal mijn ding! Maar toch mis ik iets om dat met iemand te delen. En natuurlijk de aanrakingen van een lieve, attente man. Voel je er wat voor om mij te beminnen? Aarzel dan niet en laat een leuk berichtje achter en wie weet hebben we snel een leuke date! xxx Faya

Meer Details

Zoek een date in: Voorhout, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op