Leuke Man Voor Erbij. te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ben een leuke jonge dame, waar de honger wel heel erg moeilijk van te stillen is. Ik heb dan ook wel met mijn vriend overleg, en dat ik heel erg graag eens door 2 mannen tegelijk verwend zou willen worden. Hij wil dan ook wel erg graag mee spelen. En dan mag jij mij als eerste verwennen. Dan komt hij er later bij. Of dat hij dan stiekem door een gaatje in de muur mee kijkt. Kan jij met die spanning om gaan? En geil je erop dat ik verwend wordt en een dubbele penetratie krijgen kan? Waar wacht je op!

Meer Details

Zoek een date in: Friesland, Wolvega  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op