Leuke Meid Van 24, Tikje Stout Zoekt Lekkere Date

leuke meid van 24, tikje stout zoekt lekkere date Naam: amanda23 Leeftijd: 24 jaar Geslacht: vrouw Woonplaats: Almere Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: bruin Opleiding: MBO Roken: Nee Piercing(s): Ja Tatoeage(s): Ja Over mij: Ik ben een meisje met twee kanten, soms verlegen, soms brutaal. Sinds twee jaar woon in in Almere en kan mezelf niet helemaal wortelen hier. Wie laat mijn brutale kant nog verder naar boven komen? Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/11vjqMZ

Meer Details

Zoek een date in: Attert, Luxemburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op