Lief Studentje Zoekt Ventje :)

Tja, wat zal ik eens zeggen:) Ik ben 20, studeer Commercieel management en woon met drie meiden in een studentenhuis. Trefwoorden: sociaal, humoristisch (al zeg ik het zelf), vrolijk, lief en een beetje verlegen. Heb nooit echt een relatie gehad en geniet nu van het studentenleven, maar echt leuk uitgaan kun je hier niet, vind ik. Ben niet heel hard op zoek en toch mis ik wel een beetje een leuke man om me heen. Vraag me af of dat via deze weg lukt, dus verras me 🙂 Hoeft niet meteen serieus te zijn, gewoon kijken of het klikt en wat er van komt (al is serieus natuurlijk wel heel leuk). Vind het wel eng om deze oproep te plaatsen maar ach, wie niet waagt wie niet wint.

Meer Details

Zoek een date in: Abcoude, Utrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op