Lieve Meid Met Kleine Tietjes Zkt te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Den Burg
  • >
  • Lieve Meid Met Kleine Tietjes Zkt te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik snap niet dat mannen daar zo op kunnen afknappen hoor op vrouwen met kleine tietjes. Ik ben ben een leuke, lieve, vrolijke en vooral geile meid maar blijkbaar omdat mijn tieten niet maat XXL zijn hebben mannen minder behoefte aan geile sex??? Dit kan toch niet waar zijn, dus dan eens op deze manier. Mijn tepels zijn net zo gevoelig als van een vrouw met grote tieten. Ik moet zeggen dat dit super spannend is, het is voor mij de eerste keer dat ik dit op deze manier doe maar ik hou wel van een uitdaging.Laat je iets horen? En geen lullige opmerkingen graag dat ik geen tieten heb dat weet ik onderhand wel.Hylke

Meer Details

Zoek een date in: Den Burg, Noord-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op