Maatje Gezocht!

Hallo ik ben Marina. 30 jaar. Tot nu toe heb ik mijn goede voornemen volgehouden. Ik ben 1 januari gestopt met roken. Soms heb ik nog wel eens zin, maar het lukt mij nog steeds. Ik ben wel een paar kilootjes aangekomen, maar daar werk ik aan. (Sportschool) Vind jij het niet erg, die paar extra kilootjes (maar die gaan er af!) Reageer jij dan? Mijn lust naar sex is in ieder geval niet minder geworden. Misschien kunnen wij iets leuks opbouwen? Stuur jij mij een mailtje, als jij daar zin in hebt? Groetjes, Marina uit Grootschermer

Meer Details

Zoek een date in: Aalburg, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op