Mag Ik Jouw Hoertje Zijn ..misschien Wel Dit Weekend ?? te Koop

  • Homepage
  • >
  • De Bilt
  • >
  • Mag Ik Jouw Hoertje Zijn ..misschien Wel Dit Weekend ?? te Koop

Hoi hoi, hou jij leuke vent nog van een mooie vrouw die zich zeer sexy kan kleden in spannende lingerie. Hou jij van een vrouw die graag de hoertje speelt en zich voor een grijpstuiver helemaal laat gaan (beslsist geen commerciele bedragen). Dan ben ik misschien de vrouw die je zoekt. Ik kan ontvangen en vind hygiene discretie en safesex een must. Het lijkt mij leuk eens in de avond uren of in de weekenden een afspraak te maken. Nogmaals ik vraag geen symbolische bijdrage! Ik heb grote borsten en een altijd geschoren kutje, en heb geen tatoeages of piercing! Ben je geintresseerd? Laat dan van je horen op mijn nr.; ac Aida (je bericht) naar 7880 Kusjes Aida, 1,5E per ontvangen bericht, max €3,00/chat (= 2 ontvangen berichten). Stoppen: stuur STOP

Meer Details

Zoek een date in: De Bilt, Utrecht  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op