Mag Ik Met Jou Lekker Los Gaan?

Mijn naam is Fran, Ik ben erachter gekomen dat het me seksueel bevredigd als ik lieve zielige mannetjes kan en mag domineren en als ze me dan smeken om op te houden wanneer ik ze tussen mijn tieten geklemd houd mannen kunnen slappelingen en zielenpoten zijn. Ik vind het heerlijk om hen lichamelijk, geestelijk en seksueel te domineren. Er is eigenlijk niets dat me meer opwindt dan de levenslust uit een vertegenwoordiger van het zogenaamde “sterke geslacht” te persen als ik hem eenmaal klem tussen mijn dijen heb en ik dat zielige mannetje mijn wil opleg. Ik hou ervan om je te pletten, domineren en te vernederen zolang je mijn lichaam maar aanbid. Vreemde op roep misschien, maar overdag ben ik de brave dame zelve en vervul mijn taken op mijn werk voorbeeldig… st saai dus allemaal. Ik wil dat doorbreken en als ik vrij ben of in de avond uren lekker los kunnen gaan. Wil jij hier kennis mee maken? Neem dan contact op en na een introductie van elkaar hopelijk een stoute date hebben.

Meer Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Waalre  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op