Man Houdt Van Grote Borsten.

Hoi, ik ben een aantrekkelijke slanke vrouw met mooie grote borsten van 22 jaar! Ik ben getrouwd geweest met een cockold, die me niet kan bevredigen in bed, daarom zoek ik een goed geschapen man, om met mij hete nachten door kan brengen, ik ben voor alles in! Je moet wel open minded zijn, want ik zoek iemand die samen met mij mijn sissy man kan vernederen, dus er hangt veel vanaf! naar: MS Pammy (je bericht) naar 7222 uit België? SLE Pammy (je bericht) naar 7222 Kusje Pammy, Voor Nederland: chat 18+, 1,5 euro per bericht, max 3,00 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode . Voor België: 18+, Stoppen: stuur STOP, info at of mail: services

Meer Details

Zoek een date in: De Lier, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op