Meesteres Is Op Zoek Naar Een Lust Slaaf (geen Fin doelingen)

  • Homepage
  • >
  • Namen
  • >
  • Meesteres Is Op Zoek Naar Een Lust Slaaf (geen Fin doelingen)

Ondeugend geweest ? Dan ben je nu op het juiste adres beland. Ik heb een voorliefde voor ondeugende slaven die dan van mij een passende straf krijgen. Heb jij interesse in : vernedering, straf, een meesteres dienen en wil jij je graag laten vormen naar mijn persoonlijke lustslaaf ? Dan mag je me nu een mailtje sturen met je gegevens en zal ik eens kijken of ik jou de geschikte persoon vind !Ik vraag hiervoor GEEN vergoeding !

Meer Details

Zoek een date in: Namen, Onhaye  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op