Nog Wat Leren Wil Ik!

Hoi, ik ben Sophie en ben een Groningse studente van 20 jaar. Ik studeer op de kunstacademie en zo nu en dan schilder ik wel eens een portretje thuis. Omdat ik veel met mijn studie aan de gang ben, is het uitgaansleven er vaak niet bij. Daarom probeer ik het via deze weg en hoop ik dat ik een leuke spontane vent hier kan treffen. Wat ik nog niet verteld heb maar zeker niet verborgen wil houden is, dat ik het zo nu en dan heerlijk vind om een blowtje te roken. Als we hiermee samen zouden experimenteren dan word ons avondje een topavondje. Zullen we bij deze maar eens afspreken dan ? Kusje Sophie

Meer Details

Zoek een date in: Boutersem, Vlaams-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op