Nu Wil Ik Alleen De Lusten..

Hallo mannen. Ik ben Danielle uit Sneek, een 24 jarige jonge vrouw. Ik werk met moeilijk opvoedbare kinderen en dan met name de wat jongere kinderen. Ik volleybal graag en uiteraard shop ik graag. Na een paar relaties die uiteindelijk allemaal op niets uitliepen doe ik het eens op deze manier. Om mezelf niet weer teleur te stellen zoek ik dit keer iemand die net als ik alleen op zoek is naar de lusten, de lasten die horen bij een relatie daar zit ik nog even niet op te wachten. En met de lusten bedoel ik dan natuurlijk alle leuke dingen die bij een relatie horen, leuke dingen ondernemen samen en ook heerlijk (geil) genieten samen. Als jij er net zo over denkt dan moet je zeker reageren want dan kunnen we misschien een leuke en lekkere tijd hebben samen. Hoor ik je snel? X Danielle

Meer Details

Zoek een date in: Utrecht, Woerden  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op