Ondeugend En Super Geil…… te Koop

Hallo ik ben sunny en ben ondeugend maar vooral lekker geil ik vind het heerlijk om een man te verwennen . ik wil jou lekker masseren en je heerlijk bevredigen en ook s amen genieten van elkaar. ik ben single en sta overal voor open maar wil vooral genieten . hoor ik u snel? : SK SUNNY naar 2323 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Meer Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Someren  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op