Onzekere Gebonden Meid Zoekt Jou! te Koop

Hoi lekkere kerels en meiden, Mijn naam is Agnes, een leuke en spontane jonge vrouw van 29 jaar. 7 jaar geleden ben ik getrouwd met John, een lieve en mooie man van inmiddels 30 met een geweldig figuur. 3 jaar geleden hebben we samen een zoon gekregen genaamd Jordy. Helaas is dat ook een soort van ommekeer geweest in onze relatie. We hebben sindsdien bijna geen sex meer, hij zoekt er steeds meer redenen voor om het niet te hoeven doen. Verder qua relatie gaat het goed hoor maar sex, nee dat niet. Ik denk dat we in het laatste half jaar misschien wel 4 x sex hebben gehad. Wat ik er ook aan probeer te doen, niets werkt. Het maakt me erg onzeker helaas. Vroeger had ik veel vriendjes en was ik een populair meisje maar tegenwoordig weet ik niet of ik nog wel in de smaak val. Zou dus graag eens willen zien of er nog mannen zijn die mij aantrekkelijk vinden en eens een lekker sexavontuur met mij willen hebben. Uiteraard moet alles heel discreet gebeuren want ik wil niet dat mijn man er achter komt. Liefs, Agnes

Meer Details

Zoek een date in: Veurne, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op