Ook Opzoek Naar Mee Dan Seks??! te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Goes
  • >
  • Ook Opzoek Naar Mee Dan Seks??! te Koop Gevraagd op Tweedehands

ik ben Barbette, een weduwe van 37 jaar. Erg jong ik weet het, maar helaas is het niet anders. Wil er verder niet echt over praten dus ik begin gelijk met de gedachten van deze advertentie!Ik heb dit oproepje geplaatst omdat ik een serieuse man wil onmoeten die in voor een gezellige avond met een leuk afloop, uiteraard een afloop met een dosis sex.
Het is weer tijd voor me zelf en wil het er weer graag een keer van nemen. Ben jij serieus, verzorgd en eerlijk en spreek ik je aan?
Aarzel dan niet!
Liefs, Barbette

Meer Details

Zoek een date in: Goes, Zeeland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op