Op Zoek Naar

Ben net terug van een korte maar heerlijke vakantie en heb er van genoten. Letterlijk genoten want ik had daar een vakantieliefde. Hij wist hoe die mij keer op keer moest laten genieten. Liet me trillend klaar komen en was alsof ik van de wereld was. Zo intens was het maar helaas aan vakantieliefde komt ook een einde en nu ben ik op zoek naar iemand die dit ook kan die mij intens kan laten genieten. We kunnen het altijd proberen. Kan jij het of wil je het proberen laat dan een leuk en spannend berichtje achter. Liefs joycie

Meer Details

Zoek een date in: Beusichem, Gelderland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: C80 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op