Opzoek Naar Nieuwe Avonturen

Ik ben Lisa en ik ben 27 jaar oud. Nu ik eindelijk de scheiding achter de rug heb wil ik graag snel weer de draad oppakken om niet alleen te blijven. In mijn huwelijk ben ik een hoop te kort gekomen, in de liefde en vooral op sex gebied. Het te kort aan sex zou ik graag willen inhalen want ik hou er wel van om een lekker stevig potje te sexen. Ik ben voor veel in maar niet voor alles. Ik ben er al enige tijd achter dat ik het ook graag met een vrouw doe en deze gevoelens wil ik dan ook niet meer onderdrukken. Als er vrouwen zijn die geinteresseerd zijn dan hoor ik dat graag maar ik vooral op zoek naar mannen die weten wat een vrouw lekker vind. Denk jij dat je dat weet laat mij dan maar snel iets van je horen want dan zou ik je graag beter willen leren kennen.

Meer Details

Zoek een date in: West-Vlaanderen, Zeebrugge  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op