Oude Moedertje Op Zoek Naar WARME ZAAD..!! te Koop

Hallo Ik ben een oud moedertje en ben al 3 jaar geleden gescheiden, heb een lieve 1 kind (van 5 jaar oud). En ben een zeer mooie aantrekkelijke vrouw! Ik ben slank strak getraint postuur en heb behoorlijke lekkere stevige borsten en stijve tepels, ik zoek een man voor wat meer dan alleen een sexcontact. Ik ben geen vrouw die hup gelijk na een uur het bed in duikt, maar zoek een beetje geborgenheid, intimiteit, romantiek en wat meer. Dus ben je alleen maar op zoek naar een snelle wip dan maar reageren op andere advertenties van de site! Ik val op de verzorgde, attente, positieve, romantische man, ben jij dat misschien? I.v.m. mijn kind kan ik makkelijker ontvangen en kan mij ook wel verplaatsen. Met wie kom ik in contact voor een langdurige sex relatie? me op mijn nr. voor een snelle date lieverd! KE Ginger (je bericht) naar 7222 en laten we vanavond nog wat gaan drinken als jij ook kan!! Liefs Ginger, 150x2povb

Meer Details

Zoek een date in: Lakerlopen, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op