Samen Een Leuke Tijd Gaan Beleven?

Wat leuk, dat je de tijd neemt om dit even te lezen. Ik werk in een bioscoop en zie zoveel stelletjes gezellig samen naar de bioscoop gaan en ik zie wel veel films. Maar nooit in een bijzondere romantische setting.
Daarom mijn oproepje hier. In de hoop mijn bioscoop maatje te vinden en wie weet nog meer.
We zijn immers jong.

Hou jij ook van goeie films met een stevig verhaal, kun je mij troosten als het een zielige film is? Dan wil ik graag met jou naar de bioscoop en wie weet wat voor leuks we samen nog mee maken.
Groetjes Eefje.

Meer Details

Zoek een date in: Friesland, Goutum  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op