Samen Lekker Badderen ?? te Koop

Hoi ik ben een 30 jaar oud een jonge geest maar met veel levenservaring n gescheiden en heb daar een verschrikkelijk lief zoontje van momenteel 5 jaar aan over gehouden. Ik hou van gezelligheid,ben zelf soms een beetje stil maar kan erg genieten van anderen.Ik hou van veel dingen ik zal er een paar opnoemen:wandelen door de natuur op zijn tijd vind ik erg ontspannend maar gezellig langs de winkels slenteren vind ik ook erg leuk om te kijken wat ik allemaal zou aan schaffen als ik een miljoen zou winnen.verder vind ik lezen,tv kijken,filmpje en terrasjes pakken erg leuk.Zwemmen (dat wil zeggen in het water lekker mensen kijken en genieten van het WARME water)vind ik erg lekker en daar kan je me zeker voor roepen.Gezellig een toastje eten en een DVDtje kijken met zijn tweeen of koken REUZE gezellig.Nou ik hou maar op haha 🙂 zie je straks. at Ichelle (je bericht) naar 2323 Kussie van me 1,5E per ontvangen/verstuurd bericht, max € 4,50/chat (= 2 ontvangen berichten). Stoppen: stuur STOP,

Meer Details

Zoek een date in: Belfort, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op