Sex Relatie, Welke Man Wilt Het?? te Koop

** Oproep ** Goed… Wat moet je hier nou over je zelf gaan schrijven eigenlijk….!!??? Ik kan natuurlijk schrijven dat ik leuk, lief, sociaal en betrouwbaar ben, maar dan weet je natuurlijk nog niet veel. Dan maar een kleine poging tot een leuke afspraakje te laten komen, alleen laat ik het je we weten, dat ik op zoek ben naar liefde, passie, romantiek, sex lust komen erna. Geloof jij ook in sex voor het trouwen? Ik geloof daar wel in om sex te hebben voor het trouwen, waarom om het samen met jou te gaan proberen natuurlijk. Intresse?? Reageer dan op mij, mijn mobieltje staat aan…!! KE Nienke (je bericht) naar 7222 Groetjes Nienke -date-factory 150x2povb

Meer Details

Zoek een date in: Borne, Overijssel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op