Sexmaatje Gezocht

Hoi hoi, Dit gaat misschien een beetje raar overkomen, maar ik zou zo graag een vast sexmaatje willen hebben. Ik ben eigenlijk vrij verlegen en daardoor heb ik eigenlijk nooit de moed om op iemand af te stappen terwijl ik wel heel erg veel van sex houd. Als ik dan eindelijk iemand vindt willen ze meteen een relatie met me en laten ze me niet meer met rust. Vandaar dat ik hier een advertentie zet, zodat het ook gewoon meteen duidelijk is dat het me echt alleen maar om de sex gaat. Hou jij ook zo van sex, en ook weinig tijd en zin voor een relatie? Misschien ben jij dan wel wat voor mij. Laat een bericht achter en wie weet hebben wij snel heerlijke sex samen. Liefs Cindy

Meer Details

Zoek een date in: Henegouwen, Quévy-le-Petit  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op