Shemale Zoekt Geile Vent…….. te Koop

Hey daar mooie mannen. ik ben shakira een shemale ik wil graag genieten van het leven en daar hoort hele geile sex bij. niks vind ik te gek . taboe is er al helemaal niet. wil jij lekker van mij genieten en ik van jou me snel dan SK SHAKIRA naar 2323 . . . . . . . 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Meer Details

Zoek een date in: Flevowijk, Overijssel  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op