Shemale Zoekt Vaste Sexpartner…,, te Koop

  • Homepage
  • >
  • Luik
  • >
  • Shemale Zoekt Vaste Sexpartner…,, te Koop

Hey daar lekkertje, ik heet vianna ben 29 jaar oud. ben een op en top dametje. ik hou ervan om er mooi uit te zien altijd hakken aan en verzorg mezelf heel goed . ik heb mooie borsten en een altijd werkende keiharde pik. heb jij zin om een keer lekker aan mijn pik te zuigen en tegelijk met mijn borsten te spelen. ik kan pijpen als de beste en wil jou heel graag verwennen. ik ben eigenlijk op zoek naar een vaste sexpartner. lijkt je dit wat ? BD VIANNA naar 2323 . . . . . . . . . . . 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Meer Details

Zoek een date in: Luik, Villers-le-Bouillet  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op