Strak!! te Koop

Hoi,Ik ben purple en ik ben 27 jaar. Ik ben gek op strakke kleding en dan vooral lak en leer! Zo strak dat je er lekker veel in ziet en niet veel te raden over laat! Ik vind het nog lekkerder dat wanneer ik zo’n lekker strakke broek aan heb er een leuke man me streelt en likt! Ben jij ook en beetje licht kinky en hou je van lak en leer me dan snel..!!Lekkere zoen Purple sc purple naar 7880 1,5e per ontvangen bericht. max. 2. Stoppen? stuur SC STOP naar (NL) 2,0e per ontvangen bericht. Stoppen? stuur SC STOP naar (BE)

Meer Details

Zoek een date in: Halsteren, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op