Studente Zoekt Leuke Vriend Of Koppel Voor Een Duurzame Seksrelatie…

  • Homepage
  • >
  • Slikkerveer
  • >
  • Studente Zoekt Leuke Vriend Of Koppel Voor Een Duurzame Seksrelatie…

Ik ben Yana, 19 jaar en ik ben op zoek naar een leuke en spannende man of koppel waarmee ik een duurzame en spannende seksrelatie kan vinden. Ik heb een leuk leven, gezellige vrienden en geniet van het leven, maar ik heb een passie die ik niet met hen kan delen. Ik ben bi en zou dus ook open staan voor een seksvriendinnetje. Wil jij mij beter leren kennen en heb jij zin en tijd? Dan hoop ik een leuke mail te mogen ontvangen.

Meer Details

Zoek een date in: Slikkerveer, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op