Studentje Zoekt Oudere Man te Koop

Hoi ik ben carla, ik ben een studente van 19 jaar en ben op zoek naar een man van boven de 30. Ik wil geen jonge jongetjes want die presteren nog niet veel. ik zoek een man die voor me wil zorgen die mij liefde en sex wil geven…ik kan je alles geven op sex gebied ben nog net geen nymfomane hihi. vertel me maar wat je graag zou willen en ik weet zeker dat ik aan je wensen kan voldoen.. wil je mijn oudere teddy beer zijn en mag ik in jou schootje liggen en je lekker knuffelen en verwennen? dan ac carla naar 7880 tot gauw kusjes carla 1,5E per ontvangen bericht max2 per verstuurd bericht stoppen stuur ac stop 7880 (nl 2E per ontvangen bericht stoppen stuur ac stop 7880 (be)

Meer Details

Zoek een date in: Waals-Brabant, Wavre  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op