Trotse Barvrouw Uit Amsterdam

Ik ben een trotse barvrouw. Ik werk in een klein (bruin) cafe en doe dat met heel veel plezier. Maar de mannen die er komen tja, begrijp me niet verkeerd zei zien mij wel zitten.. maar wat een figuren. Ze zitten er allemaal dronken aan de bar omdat ze het thuis bij hun vrou nog slechter hebben? Waar is het dan misgegaan vraag ik me af? Maar goed, ik ben hier natuurlijk niet om over mijn klanten te praten. Ik ben hier om een leuke, gezellige, geile vent te scoren. Leeftijd is niet van groot belang, als je maar niet al te jong bent. Ik ben zowel op zoek naar een vaste (seks) relatie als een losse flodder. Vind je mij wel wat? Stuur mij dan een berichtje. Het liefst recht voor ze raap. Gewoon lekker duidelijk. En maak je niet druk over wat je zegt. Wees lekker jezelf. Geloof me, als barvrouw ben ik wel wat gewend.
Profiel van Bardame Aangemeld als: vrouw Woonplaats: Amsterdam Burgerlijke staat: alleenstaand Leeftijd: 34
ondeugendeprofielen /

ondeugendeprofielen /

Meer Details

Zoek een date in: Oostrozebeke, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op