Vind Jij Me Wel Lekker? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Kapelle
  • >
  • Vind Jij Me Wel Lekker? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hoi,
Ik ben Amy uit rotterdam en vanaf jongs af aan ben ik nogal verlegen aangelegd tot vervelends aan toe. ik noem even een voorbeeld, ik heb al 10 keer deze advertentie gemaakt en geprobeerd te zetten maar durfde het elke keer toch net niet.
Dit heb ik dus ook als ik uitga, sowieso voel ik me niet zo op me gemak bij grote drukten maar als ik dan toch ga dan vind ik het doodeng om contact te maken, vandaar dat ik dus ook nog pas 1 keer een vriendje had.
Ik zoek dus iemand die mij een beetje kan begrijpen en iemand die me op me gemak kan stellen zodat ik er helemaal voor durf te gaan, ik weet zeker dat het ergens in me zit.

Wie weet tot snel!
X Amy

Meer Details

Zoek een date in: Kapelle, Zeeland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op