Volle Vrouw Zoekt Jou Misschien?

Hoi, Ik ben Birte en ik ben 28 jaar. Ik kom uit Drachten en ik werk als verpleegkundige op de afdeling verloskunde. Waarom zet ik deze advertentie zul je misschien afvragen. Nou het zit zo ik heb een beenprothese en het schrikt toch veel mannen af. Op het eerste gezicht krijg ik altijd aandacht genoeg maar zodra ze mijn prothese zien willen ze niet meer. Ik heb een ongeluk gehad vroeger en mijn hele rechteronderbeen kon niet meer gered worden. Ik ben dus op zoek naar een man die het niet uitmaakt en me neemt om wie ik ben.Ik ben niet op zoek naar een vaste relatie maar je weet maar nooit hoe alles loopt. Ik sta al heel lang droog en wil graag eens lekker verwend worden. Natuurlijk zorg ik er voor dat ook jij niks te kort kom. Lijkt het je wat? Reageer dan gauw. Liefs Birte

Meer Details

Zoek een date in: Hoge Vucht, Noord-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op