Vrijgezelle Blonde Dame Is Op Zoek Naar Gezellige Vent! te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Herzele
  • >
  • Vrijgezelle Blonde Dame Is Op Zoek Naar Gezellige Vent! te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik ben een leuke blonde vrijgezelle dame die op zoek is naar gezellige mensen voor wat vertier en wie weet ook wel wat spannends. Ik val op wat oudere mannen die, binnen bepaalde grenzen natuurlijk, graag de touwtjes in handen nemen, als je begrijpt wat ik bedoel. Reacties graag via mijn flirtmetmij profiel. Let op registeren is wel noodzakelijk maar dit is voor de rest gratis. Ik doe dit om spam te voorkomen.

Meer Details

Zoek een date in: Herzele, Oost-Vlaanderen  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op