Vroeger Wesley, Nu Lesley

Ik ben dus een shemale met een pik en mooie volle tieten/ Ik hou van zowel mannen als vrouwen, van zowel geven als nemen.Ik hou ervan om iemand helemaal tot in de 7e hemel te verwennen maar wil wel zelf ook genieten natuurlijk. Mijn ideale avond ziet er als volgt uit: eerst lekker ergens
wat drinken, liefst in een beetje chique gelegenheid, daarna bij mij thuis ons om- of ontkleden en samen een opwindende film kijken waarna we heerlijk samen sex
gaan hebben. Als dit jou ook lekker lijkt dan hoop ik gauw iets te horen, eventueel wat meer foto’s per mail!

Meer Details

Zoek een date in: Basse Lasne, Waals-Brabant  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op