Vrouw Op Leeftijd Zoekt Man Met Ballen (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Gelderland
  • >
  • Vrouw Op Leeftijd Zoekt Man Met Ballen (1) te Koop Gevraagd op Tweedehands

Tja je moet iets om jezelf aan de man te brengen toch? Hallo heren mijn naam is Bea, ik ben een vrouw redelijk op leeftijd namelijk 57 jaar maar ondanks mijn leeftijd staat mijn kutje nog regelmatig in vuur en vlam. Ik zoek een lekker kerel die dit vlammetje op zijn tijd eens zou kunnen en willen doven. Leeftijd of woonplaats niet van belang, ik heb eventueel vervoer. Wel belangrijk dat je een lekkere frisse kerel bent! Liefs Bea

Meer Details

Zoek een date in: Gelderland, Westervoort  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op