Vul Mijn Leegte!!!!

Ik ben nogal een vrije tijgertje hahaha! Hou van alles, uitgaan met mn vriendinnen, verder weinig over te klagen, behalve mijn liefdesleven. Ik ben nog jong en er staat nog een hele weg voor mij, maar ik voel wel een leegte als ik vriendinnen van mij zie met hun vriendje, dan denk ik “dat wil ik ook!”. Dus hierbij mijn advertentie.Ik hou van romantische jongens, gezond en verzorgd, dat wel. Geen kleine vieze perverts iiieeuuww :p
Beetje fit mag ook wel. Ik ben zelf wel een open persoon, maar niet bepaald sportief. Je kunt me verwennen met rode rozen, Lila chocola en Prosecco 😉
Laat wat van je horen !

Meer Details

Zoek een date in: Oost-Vlaanderen, Sint-Gillis-Waas  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op