Waar Zijn Die Leuke Mannen Toch Gebleven

hi leuk dat je even de moeite neemt om mijn advertentie te lezen ik vraag me gewoon af of er nog leuke mannen zijn want die mannen die ik tegenkom die hebben volgens mij een steekje los hihi want ze weten totaal niet hoe ze en met een vrouw moeten omgaan en hoe ze een vrouw moeten bevredigen je snap dan ook wel waarom ik dan vrijgezel ben want ja als je me niet eens laat klaarkomen en dan ook nog eens mij slecht behandeld dan heb ik zoiets van rot maar op … het klikt hard maar het is de werkelijkheid ik heb heus ook wel me minpunten hoor maar ik zal je toch al gelijke behandelen en niet als een stuk vuil nu ik dus alleen ben wil ik gewoon van het leven genieten en dat wil ik misschien dus wel met jou lijkt het je wat im samen eens lekker van het leven te genieten dan ben jij degene die ik zoek xxx michelle

Meer Details

Zoek een date in: Utrecht, Wijk bij Duurstede  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op