Weet Jij Nog Wel Hoe Je Een Vrouw Behandeld?

Hi, mijn naam is Miryam en ik ben een gescheiden stewardess. Ik werk veel en trof mijn ex-man thuis aan met een andere vrouw in bed. Hij gebruikte als smoes dat ik nooit thuis ben en eigenlijk gewoon het huishouden alleen moest doen in plaats van nog erbij te gaan werken. Ik ben een zelfstandig, sterke vrouw die goed in dr schoenen staat en pik dat natuurlijk niet! Na een jaar single en een paar dates verder te zijn, heb ik nog steeds de juiste man niet kunnen vinden en ik hoop hem daarom nu misschien via hier te bereiken. Ik ben een levensgenieter, ik hou van reizen, uit eten gaan en sporten.​

Meer Details

Zoek een date in: Oostburg, Zeeland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op