Wel De Lusten,niet De Lasten te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hoi hoi,ik ben vlinder,ben 28 jaar en woon in houten,ik ben op zoek naar een leuke openminded man voor een seksrelatie,wel de lusten maar niet de lasten zeg maar.heerlijk elkaar vrij laten en op die basis wat leuks opbouwen.in mijn omgeving kan ik hem maar niet vinden,alleen maar mannen die mij gelijk als hun persoonlijk bezit zien,zo ben ik niet,ben erg zelfstandig maar in bed hou ik er wel van als een man de touwtjes stevig in handen neemt.als dit jou aanspreekt dan wil ik jou leren kennen en als het klikt eens samen ergens een hapje gaan eten.

Meer Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Theereheide  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op