Wie Heeft Zin In Een Paar Leuke Nachten Met Mij?

Mijn naam is Beril, ik ben 43 jaar en ben via deze weg op zoek naar een leuke man die mij wil vergezellen op mijn eenzame nachten met mijn speeltjes. Ik ben een gescheiden vrouw, geen kinderen en dus alle plek en zin om jou bij mij thuis te ontvangen. Voor wat hoort wat natuurlijk, dus je mag bij mij komen als je mij wat lekkers geeft. Natuurlijk krijg jij er ook wat lekker voor terug en hoop ik dat we beide tevreden in slaap kunnen vallen. De volgende ochtend ga ik ervanuit dat je weer netjes richting je eigen huis gaat en dat we dan eens bellen voor een volgend afspraakje. Ik ben dus duidelijk niet op zoek naar iets vasts. Mocht je hier geen problemen mee hebben dan neem je vast en zeker contact met mij op. Ik hoor het wel!Xx Beril

Meer Details

Zoek een date in: Overijssel, Wierden  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op