WIE KAN HET WEL

Ik ben op zoek naar een man die mijn seksuele wensen kan vervullen. Ik ben al 20 jaar getrouwd,maar mijn man kan mij niet geven wat ik wil. Hij was het er niet mee eens dat ik dit doe, daarom wil ik het ook discreet houden. let op, ALLEEN een seksrelatie. Ik ben niet op zoek naar liefde of romantiek. Het gaat mij hier alleen om de seks. afspreken op een neutraal locatie, hotel oid. Discretie en hygiëne verplicht. LET OP, mocht je zijn van het brave ik boven jij onder gebeuren, bespaar je dan ook de moeite. Ik hou van KINKY!manon

Meer Details

Zoek een date in: Luik, Waimes  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op