Wie Maakt Me Wegwijs In SM???

Oproepje plaatsen is zo gebeurd, man vinden is de moeilijkere kant aan dit verhaal denk ik. Maar goed, hier gaan we dan. Mijn naam is Sandra, ik ben een single vrouw van 32 jaar die op zoek is naar een man die mij ervaring wil geven op SM gebied. Ik zou graag Meesteres willen worden maar op internet lezen is natuurlijk handig, maar de ervaring doe ik op die manier dus niet op. Wat ik zoek is een man die er al ervaring mee heeft, of als meester of als slaafje en mij een beetje wegwijs wil maken. De kleren en zweepjes en tepelklemmen heb ik al. Een locatie heb ik ook voor sm kelder, nu mis ik de man en de ervaring, wie oh wie gaat me hierbij helpen? Sandra

Meer Details

Zoek een date in: Camminghaburen, Friesland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op