Wil Jij Deze Jonge Milf Verwennen?

Mijn naam is Marylou ik ben een jonge alleenstaande moeder van een dochtertje van 2. Mijn ex heeft mij verlaten toen ik zwanger was maar met mijn lieve vrienden en familie heb ik het gered. Nu bijna 3 jaar verder heb ik een baan gevonden hebben mijn dochter en ik een leuk huisje en ben ik langzaam weer op zoek naar leuk contact met een lieve man. Ik ben best verlegen maar dit gaat snel over als ik met iemand aan de praat raak. Ben jij wel benieuwd of wil je meer van mij weten dan hoop ik van je te horen.Dikke kus Marylou

Meer Details

Zoek een date in: Brukske, Limburg  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op