Wil Niet Zeggen Dat Ik Superpreuts Ben, Absoluut Niet!, Wil Natuurlijk Ook Mijn Dagelijkse Portie

  • Homepage
  • >
  • Amblève
  • >
  • Wil Niet Zeggen Dat Ik Superpreuts Ben, Absoluut Niet!, Wil Natuurlijk Ook Mijn Dagelijkse Portie

wil niet zeggen dat ik superpreuts ben, absoluut niet!, wil natuurlijk ook mijn dagelijkse portie Naam: wendy Leeftijd: 19 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Haarlem Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: blond Over jou: toch wel beetje een volwassen iemand. niet saai en ook niet lui. ik ben zelf soms hyper en lekker sociaal, dus samen kunnen we het echt superleuk hebben 🙂 Ik ben allang al ontmaagd, dus die viespeukjes die erop zitten te aazen mij te ontmaagden kunnen het echt vergeten. Dat wil niet zeggen dat ik superpreuts ben, absoluut niet!! Ik wil natuurlijk ook mijn dagelijkse portie haha!! Je mag er wel goed uit zien en msschien een beetje gespierd…niet perse maar bronskleurtje kan altijd :p Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/ZpteqP

Meer Details

Zoek een date in: Amblève, Luik  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op