Wordt Jij Mijn Serieuze Relatie?

Hoi, ik ben Gaby en ben op zoek naar een serieuze relatie. Ik heb lange tijd en relatie gehad en is verbroken omdat mijn vriend er achter kwam dat hij meer op mannen viel dan op vrouwen. Sex hadden we nauwelijks en heb me lange tijd af gevraagd of het aan mij lag. Ik voelde me op een gegeven moment ook niet echt vrouw meer omdat hij nauwelijks aandacht aan me bestede. Nu ik begrijp waar het aan lag, heb ik er ook vrede mee gekregen en zoek nu een man waar ik mijn leven mee kan delen. Groetjes Gaby

Meer Details

Zoek een date in: Feijenoord, Zuid-Holland  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op