Zeilverslaafde Zoekt Afleiding Op Het Water

Little Miss busy is op zoek naar iemand die mij een beetje kan afremmen van al mijn activiteiten en om dit prachtige leven mee te delen. Ik ben een sociaal persoon, maar ook geniet ik erg van mijn eigen bedrijf. Een keer in de zoveel tijd moet ik er even tussenuit met mijn zeiljacht om de batterijen weer opladen vanwege een soms hectisch zakelijk en sociaal leven. Een gezellige avond op mijn zeiljacht met de juiste persoon kan net zo mooi zijn, of zelfs mooier dan een avondje uit. Ik zou graag met iemand in contact komen die mijn passie deelt voor het buitenleven, maar ook aansluiting heeft om mij op mijn culturele avonturen te ontmoeten Het slechte nieuws: ik ben besmet met het reisvirus en op zoek naar een partner in crime om deze planeet mee te verkennen! Mijn houding is om (bijna) alles minstens een keer te proberen en een open geest te hebben. Mijn vrienden omschrijven mij als een zeer eerlijk persoon, te eerlijk soms.
Van oorsprong kom ik uit Duitsland en ik ben ook heel lang in Australië geweest.
Dit gezegd hebbende, ben ik op zoek naar een partner die begrijpt dat verschillende culturele achtergronden een verrijking kunnen zijn in een relatie, maar dit kan soms ook een uitdaging zijn!
Ben jij klaar voor die uitdaging? Stuur mij dan snel een mailtje met je 06 nummer!
Liefs Jenny

Meer Details

Zoek een date in: Heerjansdam, Zuid-Holland  Relatiestatus: Open Relatie Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op