Zin In Een Geile Meid? te Koop

Ben jij net als ik op zoek naar een zeer geil kontakt? wie weet kunnen we dan nader tot elkaar komen.Ik ben Indy en ik ben 28 jaren jong en woon in Zaandam en verder ben ik werkzaam als kapster en doe ook buiten de kapsalon wat klanten prive knippen. Ik kan soms best wel eens eigenwijs zijn maar ben ook totaal niet bang om mijn fouten toe te geven.Ik hou van leuke/gekke dingen en veel lachen vind ik dan ook wel belangrijk maar ik kan ook heel serieus zijn en ga ook voor een goed gesprek niet uit de weg. maar goed dit was even wat over mezelf en ik hoop snel wat van je te horen zodat we heerlijk samen kunnen genieten van het heerlijke weer en elkaar.

Meer Details

Zoek een date in: Nivelles, Waals-Brabant  Relatiestatus: Vrijgezel Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op